1. lekce Kurzu, 2. lekce

05.03.2016 17:22

Nové rozdělení do skupinek

aktuální rozdělení do skupinek

pár FOTEK z 1. tréninku

fotky z 2.tréninku

fotky z 2.tréninku část 2

 

Všem kurzistům, co nedorazil Email: čtou dále:

 

Dobrý den,
 
Ráda bych Vám pro začátek, než se sejdem sdělila pár informací.
 
Naše 1.hodina začíná tuto sobotu 5.3.2016 v 9 hodin.
Její přibližný konec je 10 hodina, avšak tento čas je orientační. Maximálně však do 10,30.
 
S sebou si určitě vemte očkovací průkaz, vodítko ( NE flexi ), obojek či postroj - na případné odchycení Vaše miláčka :), určitě nezapomeňte hračky, pamlsky a dobrou náladu. Vemte si toho dostatek (raději více než méně), aby Vám nescházelo. Také nezapomeňtě na kurzovné pokud jste jej neuhradili (pokud budete chtít doklad o zaplacení, předem mi prosím napište ať to vezmu s sebou)
A samozřejme sebe a pejska :D
 
Pár rad:
 - hračky je lepší vzít si jich více. Od balónků přes přetahovadla po pískací hračky. Prostě minimálně to co máte doma, i přestože si pejsek venku nehraje. Taky si vemte starší čistou a neděravou ponožku.
 - pamlsky použijte spíše ty, které se dobře polykají. Tedy ne piškoty, ani žádné tvrdé tyčky. Spíše něco měkkého například sýr, domácí vlké pamlsky, maso, párky, různé měkké psí bonbonky, atd...
- též si vemte dobrou a vhodnou obuv, bude me se hýbat/běhat po trávě. Ta je klouzavá, takže boty s hladkou podrážkou jsou méně vhodné. Avšak záleží na počasí.
- dobře se oblečte, sundat to můžete vždycky :)
- vemte psovi misku s vodou
 
O kurzu:
Na první hodině se budeme hlavně seznamovat, jak sami mezi sebou, tak s ostatními pejsky a především co je to Agility. Budeme se věnovat základům, tedy práci mimo překážky a pokud čas dovolí tak si vyzkoušíme první překážku :).
Pokud by se do budoucna stalo, že by byste na hodinu z jakéhokoliv důvodu nemohli dorazit, je možnost si maximálně dvě hodiny nahradit. A to po zkončení kurzu samotném. Lekcí je celkem 10. Avšak doporučuji pokud to jde chodit pravidelně. Po kurzu se k nám můžete přidat už normálně jako člen.
V kurzu máme dva víkendy 9. a 16.4., kdy se cvičit nebude, avšak pokud mohu poprosit pomožte nám na závodech 16.4. Každý pomocník se hodí. :) Děkuji.
 
Pokud ještě neznáte naše stránky tak můžete sledovat dění na stránkách www.agilitybydzov.webnode.cz, kde jsou veškeré informace nejen o školičce ale i o závodech, o nás a dalších akcích... a fb stránkách Agility Nový Bydžov, které doporučuji zhlediska novinek a aktuálního dění i přítomnosti na cvičišti.
 
Dále:
Prosím prostory, na kterých cvičíme nejsou naše, a tak prosím o nejvyšší opatření zhlediska úklidu po sobě i našich miláčcích. Venčit můžete na poli za malou brankou. V případě nouze: na cvičáku jsou lopaty, takže veškerá hovínka prosím sbírat a vyhazovat za plot na pole. Pokud máte sáčky, tak sbírat přes sáčky a vyhodit do koše.
Na cvičišti je suchý záchod a klubovna. V tomto období tuším ještě nezapnutá voda, takže si pití pro sebe i pejsky berte sebou.
V případě zájmu jsou k dispozici kotce.
 
Tak pokud jsem na něco zapomněla nebo máte ještě dotazy, tak se na mě určitě obraťte, ráda odpovím.
 
Přeji Vám krásný zbytek týdne a v sobotu se na Vás už těším!

S pozdravem Lucie Frýdová